Välkommen till oss!

måndag 26 april 2010

ny vecka, nya mål, men jag hade rätt!

att det var fel med något i garderobs inredningen. typ 18 trådkorgar! :-( dom gick inte i vår mindre garderob eller passade i ramarna som dom ska sitta i. Blir man less eller vad! Fick iaf hjälp idag av en jättetrevlig tjej som beklagade det. Hon trodde dock att vi skulle få dom i nästa vecka. Kommer säkert ta längre tid då vi fick vänta i över 1 månad på dessa! Bara för vi skulle ha en annan färg än de som de hade i butiken.

Men det blir snyggt när det väl blir klart. Den andra garderoben är nästan färdig inredd måste bara såga till hyllan som ska vara högst upp, den är ju i metall så vi måste låna en sådan såg bara.



Idag var vi på banken, träffade vår personliga rådgivare och Ida fick 2 st sparbössor och en nallebjörn, mycket populärt. Ska öppna ett sparkonto här med tänkte vi, blir så jobbigt att växla pengar hela tiden.



Annars gick vi en snabb runda i affärena. Jag hittade en jättehärlig sommarklänning till mig, men vågade inte köpa den. Orkade inte heller prova. Men kanske senare om den finns kvar.



På onsdag bär det av till Kinna och då följer även pappa B. med. SKa bli så skönt att slippa köra själv.

Och på torsdag fick jag tag i en klipptid, behövs verkligen! Ska bli skönt att förhoppningsvis bli fin till dopet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar