Välkommen till oss!

tisdag 13 april 2010

Våren verkar vara här

Ska dock inte hoppas för mycket. Men det har varit sol och varmare sen i lördags, men det är vi väl värda. Hade riktigt pissväder i påskas medans alla andra hade så fint väder.

Här har väl inte skett så mycket. Jag jobbade 3 dagar förra vckan. På boknings servicen här. Det är typ dom som hyr ut alla privat ägda stugor här, en hel del med andra ord. Då fick jag äran att städa dom. Inte så glamouröst jobb, men det blev väl iaf några $. Men jag ttyckte det var jätteskönt att få vara för sig själv, det blir man inte alltför bortskämd med, Nu verkar dock inte vara så mycket mer som sker där.
Men har förhoppningsvis ett annat jobb på g. Ska dit imorn och prata mer. Så håll tummarna!

B. var modig och gick själv med Ida på babysim i torsdags. Han tyckte det var jätteskoj.

Vi väntar fortfarande på garderobs inredningen, hur jävla lång tid kan det ta eg.? *SUCK*

Igår hamnade vi på Peppes Pizza då några vänner satt där och åt. B. som verkligen var i behöv av bakis mat blev nog glad att få litt fet mat- Han hade avslutnings fest i söndags o ramlade in runt halv 4 snåret. Ida sov oroligt den natten så själv fick man inte så mycket sömn.

Men det var trevligt att sitta där en stund. Ida kunde knata runt där ganska obehindrat. Hon är ju så rastlös, kan absolut inte sitta still lågon längre stund. Fast nu när vi gått på promenad har hon inte rört en fena. Använder numera våran "extra" vagn, den är så mycket mer lättkörd, men den är ju enbart framåtvänd, men det verkar funka kanon för henne nu. Så den andra vagnen kommer bli en dagis vagn, som dom får använda där. Sen gör vi nog oss av med den.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar