Välkommen till oss!

lördag 2 april 2011

Photomodel!

Ja, denna vecka har varit lite extra spännande då de hade satt upp lappar på bla dagis om att ett holländskt klädföretag sökte barnmodeller.
Jag skickade ett mail för skojs skull med några bilder på Ida och kontakt personen svarade omgående att de gärna ville träffa oss några dagar senare för att träffa Ida, se hur hon var och prova deras kläder för att se om de passade.

B. och Ida åkte dit (till grannbyn) där detta holländska företag hade hyrt in sig på en gammal gård som numera fungerar som hotell.
De blev så förtjusta i Ida och tog några provbiler och sa att hon fick komma dagen efter igen.

Sagt och gjort igår åkte vi dit alla 3. Och Ida träffade de andra barnen som var mycket äldre och holländska men de kommunicerade bra ändå.

Det var väl totalt ett 20 tal personer som var inblandade och Ida verkligen charmade alla hon fick dom att skratta med sina miner och utspel och gjorde sig bekväm bland dde andra. HELT otroligt måste jag säga! Jag är så oändligt glad att hon är min! Hon är helt underbar!

Tom den manliga modellen (de gör också herrkläder och mamma kläder) sa att han jobbat mycket med barn, men hon var den mest lätta ungen att ha att göra med. Hon trivdes bra i hans sällskap.
B försökte ta några bilder men eftersom det blev skymning så blev det lite dåligt.

På måndag var vi välkomna tillbaka för ytterligare en shooting. Ska bli spännande att se resultatet!


Ida och Puma en av de andra modellerna









Idag har hon stått på ett par skidor för första gången, det var sååå roligt hon ville inte ta de av och blev arg på mig när det var dax att gå hem. Men sen upptäckte hon alla dessa vattenpölar som var minst lika roliga!
Tur man hade gummistövlar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar