Välkommen till oss!

tisdag 9 augusti 2011

fartfyllda veckor

Nu känns det nästan lite konstigt igen att "bara" vara Ida och jag.
För 2 veckor sedan fick vi besök av Mamma, Pappa, Henrik, Mormor och Zorro, var jättetrevligt. Vädret verkade dom ha tagit med sig också då vi fick 25 grader varmt och sol i nästan 1 hel vecka!

I fredags åkte mamma och pappa hem efter att ha stannat några dagar extra för att hjälpa till med barnpassning. Så himla snällt! Tack så mycket!

Och direkt efter jobbet i fredags så så fick vi köra till flyplatsen i Fagernes, då vi skulle på bröllop i helgen. Så vi landade på Arlanda vid 21 och där hämtade svärföräldrarna oss. Sen var det mat och sängen som gällde, för i lördags skulle vi åka bil till Sandviken.

Jättefint ställe och vilket fint boende som vi hade. Det var en av B.s kusiner som skulle gifta sig så dom hade även fixat en barnvakt till Ida.
Hon fick vara med i kyrkan och det tyckte hon var jätteroligt, speciellt sången som var så fin att man blev snyftig. Tydligen hette hon Josefin Glennmark, som brudparet känner och som även är dotter till Anders Glennmark.
Det var ju jättebra för då slapp hon vara med på middagen och festen. Jag kan ju säga att huvudet var tungt som bly på söndagen, Matlusten var inte så stor vilket var synd då det var en jätte frukost buffé, Men några glas proviva räddade mig. Haha!

Sen var det dax för en båttur i i skärgården där presentöppningen skulle ske. Och när den var i full gång så började det ösregna. Så mer tur med vädret kunde dom ju inte ha för bröllopsdagen var riktigt varm och soligt. (Och presentöppningen skedde under tak)
Sen var det hemfärd till Stockholm och en seg dag, med pizza till middag.
Måndagen igår åkte B. och jag till Skärholmen för en snabb shoppingtur.
Blev lite nya kläder.
Sen var det dax att åka till arlanda och flyga hem. På planet mellan Oslo-Fagernes så var vi bara 4 passagerare. alltså Ida, B. och jag plus en till. Man kände sig lite ensam. Dock är inte planet så stort men ändå.

Här är några bilder från veckorna



Ida, Mormor och Zorro på fjälltur


Idas nya "koja" så populär att hon själv gick och la sig där idag och somnade!


Har äntligen fått upp dagis bilderna på Ida, är så nöjd med dom, en så proffsig fotograf



Ida fick själv välja en sak i affären igår och valde detta badlakan som hon helst ville ha på sig hela dan idag


Finaste Elin och svärmor


Bus Ida


Supergod mat fick vi med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar